1 4/5
Ha nem indul a Flight Of The Hamsters játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. szike21
4. trinityy
5. Toth Anita
6. pepeske
7. spinger
8. viki0608
9. tundeemese
10. irenjano@gmail.com

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Flight Of The Hamsters
Játék neve: Flight Of The Hamsters
Játék kategóriája: Ügyességi játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: lődd ki a hörcsögöt minél messzebbre! Először kattints a hörcsögre, majd ugrik egyet és amikor kb a visszafele esik és egy vonalba van a párnás hörcsöggel kattints újra és ellövi! :) Majd utána hogy irányítsd újra kattinthatsz! :) Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 640x480
A flash játékot cdn.gamepilot.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Flight Of The Hamsters játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!