1 5/5
Ha nem indul a Fling játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. kata_6
4. sandireka
5. szike21
6. trinityy
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Fling
Játék neve: Fling
Játék kategóriája: Ügyességi játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: a játék célja: lökd ki a pályáról az összes szőrmókot, szóval meg kell tervezned előre a lépéseket, mert csak vízszintesen és függőlegesen tudsz lökni és a kiválasztott szőrmóknak egy-egy lövés után úgy kell megállnia, hogy célba tudja venni vízszintesen vagy függőlegesen a következő szőrmók áldozatot, hogy kilökje a pályáról. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 920 x 670
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Fling játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!