2 5/5
Ha nem indul a Free Running 2 játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. szike21
4. kata_6
5. trinityy
6. Pengusz
7. Toth Anita
8. pepeske
9. spinger
10. tundeemese

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Free Running 2
Játék neve: Free Running 2
Játék kategóriája: Ügyességi játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: láttál már olyan szupersztárokat a Free-Runningban és a Parkourban, mint például Sébastien Foucan, és David Belle - trükkjeik lenyűgözőek és most te is megcsinálhatod ugyanazokat otthonod kényelmében és biztonságában. A Free Running 2 a népszerű trükközős játék, a Free Running folytatása, lebilincselő 3D-s grafikával, új mozdulatokkal, játékmódokkal és kihívásokkal. Szaladj át szabadon a városi környezetben és gyűrd le az utadba eső akadályokat. Dacolj a gravitációval - virtuális életed és végtagjaid nem féltve ebben a remek akciójátékban. Ugorj, ragadj meg és mássz meg falakat - pörögj és szaltózz, hogy villants a kamerának a legmagasabb eredmény érdekében. Ne feledd - az idő az ellenfeled - ezért nyomulj rá az időbónuszokra és adj bele mindent, hogy eljuss a pályák legvégére. A Free Running 2 olyan játék, amihez újra és újra vissza fogsz térni. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 705 x 510
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Free Running 2 játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!