1 5/5
Ha nem indul a Gangnam Style Dance játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. Dzurek Helga
2. Bandee
3. papasz84
4. arenagumi
5. Sándor-Ödön Katona
6. László Rezneki
7. György Szalai
8. Smile40
9. anikosu
10. krisztofen

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Gangnam Style Dance
Játék neve: Gangnam Style Dance
Játék kategóriája: Ügyességi játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: azt hogy a Gangnam Style mit jelent szerintem senkinek nem kell elmagyarázni! Ebben a játékban a Guitar hero játékhoz hasonlóan billentyűket kell adott időben lenyomnunk ahhoz a megfelelő koreográfiát kapjuk. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 640x480
A flash játékot chat.kongregate.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Gangnam Style Dance játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!