1 5/5
Ha nem indul a Gangnam Style Dance játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. anikosu
2. szajkó zsuzsanna
3. Attila Csizmadi
4. László Rezneki
5. arenagumi
6. silvia
7. Hegedűs Ádám
8. sylvester
9. Bandee
10. Sándor-Ödön Katona

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Gangnam Style Dance
Játék neve: Gangnam Style Dance
Játék kategóriája: Ügyességi játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: azt hogy a Gangnam Style mit jelent szerintem senkinek nem kell elmagyarázni! Ebben a játékban a Guitar hero játékhoz hasonlóan billentyűket kell adott időben lenyomnunk ahhoz a megfelelő koreográfiát kapjuk. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Ezt a játékot ennyiszer játszották: 1711
Játék felbontása: 640x480
A flash játékot chat.kongregate.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Gangnam Style Dance játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!