0 0/5
Ha nem indul a Gangnam Style Game játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. szike21
4. trinityy
5. kata_6
6. sandireka
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Gangnam Style Game
Játék neve: Gangnam Style Game
Játék kategóriája: Ügyességi játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: egy újabb Gangnam Style játék melyben most PSY-t egy lovardában kell megtáncoltatni. A lényeg, hogy csak akkor táncolhatsz ha a lónak tetszik, ha nem akkor kezdheted előröl. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 800 x 600
A flash játékot www.ofunnygames.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Gangnam Style Game játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!