1 4/5
Ha nem indul a Gemaica játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. sandireka
4. szike21
5. trinityy
6. kata_6
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Gemaica
Játék neve: Gemaica
Játék kategóriája: Ügyességi játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: old fel a bűvös szigeteket a Gemaicában, és fedezd fel e szórakoztató logikai kalandjáték hihetetlen kincseit! Csatlakozz a világ megmentéséért indult küldetéshez, és állítsd vissza a békét és a harmóniát a világban a hatalmas tenger közepén levő rejtély megoldásával. Zsákmány, robbanóanyag és vad lények várnak rád! Old fel a bámulatos jutalmakat, használd a hihetetlen segítségeket és győzz a Geimacában! Old fel a bámulatos szigeteket! Mentsd meg a világot! Fedezd fel a bűvös kincseket! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 920 x 670
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Gemaica játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!