1 5/5
Ha nem indul a Gépíró program játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. szike21
4. kata_6
5. trinityy
6. Pengusz
7. Toth Anita
8. pepeske
9. spinger
10. tundeemese

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Gépíró program
Játék neve: Gépíró program
Játék kategóriája: Ügyességi játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: ezt mindenkinek ajánlom!!! Unod hogy a billentyűzetet lesed mikor gépelsz? Vagy már arra nincs szükség, de két újjal gépelsz? Ennek a kis remek program segítségével megtanulhatod a 10 ujjas vakon írást mely nem csak a chatelésben, hanem akár munkahelyen is jól mutat! Így akár az önéletrajzban. Garantálom, ha naponta 1 órát gyakorolsz 1 hónapon keresztül ez a képesség a tiéd lesz! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 980 x 558
A flash játékot manonet.org flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Gépíró program játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!