1 5/5
Ha nem indul a Gépíró program játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. trinityy
4. sandireka
5. szike21
6. kata_6
7. fakopacs
8. Pengusz
9. dafne
10. almatom

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Gépíró program
Játék neve: Gépíró program
Játék kategóriája: Ügyességi játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: ezt mindenkinek ajánlom!!! Unod hogy a billentyűzetet lesed mikor gépelsz? Vagy már arra nincs szükség, de két újjal gépelsz? Ennek a kis remek program segítségével megtanulhatod a 10 ujjas vakon írást mely nem csak a chatelésben, hanem akár munkahelyen is jól mutat! Így akár az önéletrajzban. Garantálom, ha naponta 1 órát gyakorolsz 1 hónapon keresztül ez a képesség a tiéd lesz! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 980 x 558
A flash játékot manonet.org flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Gépíró program játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!