Home Alone - Online DOS version

1 5/5
Ha nem indul a Home Alone - Online DOS version játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. trinityy
4. kata_6
5. sandireka
6. szike21
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Home Alone - Online DOS version
Játék neve: Home Alone - Online DOS version
Játék kategóriája: Ügyességi játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: Home Alone avagy reszkessetek betörők film játékverziója, melynek során a betörőktől kell megvédeni a házat. A játék során a házban szétszórt játékokat és egyéb berendezéseket kell összeszedni majd elhelyezni, hogy a betörők később belesétáljanak. A játék során Harry-t és Marv-ot a két betörőt kell fejenként 10 csapdába belevezetni. Irányítani Kevint az irány gombokkal tudjuk, ugrani az Z billentyűvel lehet, a puskát az X el tudjuk elsütni, míg a játékokat felvenni az F1, lerakni az F3, a csapdák között választani az F2 billentyűvel tudunk. A játék kilencvenes évek elején készül, amikor még DOS futott a gépeken. A játékhoz JAVA szükséges, hogy ezt a régi játékot játszhassuk. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 640x480
A flash játékot www.xtdos.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Home Alone - Online DOS version játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!