1 4/5
Ha nem indul a I Eat Bananas játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. trinityy
4. kata_6
5. sandireka
6. szike21
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

I Eat Bananas
Játék neve: I Eat Bananas
Játék kategóriája: Ügyességi játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: olyan egyszerű lenne az élet, ha hagynák megenni az összes banánt! Mássz minél magasabbra és szerezd meg a finom gyümölcsöt, miközben mindenféle tárgyak hullanak az égből. Ki dobálja ezeket? És az egy bálna volt?! Bármi is volt, jó reflexekre van szükséged, hogy elkerüld, miközben egyre gyorsabban mászol felfelé. Ha elég banánt tudsz enni felfelé, egy mentő levél nő, de csak egyszer ment meg. Azután hosszan zuhansz a földre. Játssz most és banánozz! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 700 x 600
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a I Eat Bananas játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!