1 3/5
Ha nem indul a John Carter Jump! játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. trinityy
4. kata_6
5. sandireka
6. szike21
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

John Carter Jump!
Játék neve: John Carter Jump!
Játék kategóriája: Ügyességi játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: john Carter egy háborús veterán, aki titokzatos körülmények közt a Mars bolygóra kerül. A vörös planétán több civilizáció is kialakult, akik már több évszázada háborúban élnek egymás közt. Carter először a barbár tharkok közé keveredik, akik fogva tartják a szépséges hercegnőt, Dejah Thorist. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 600 x 450
A flash játékot www8.agame.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a John Carter Jump! játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!