1 4/5
Ha nem indul a Jonny Backflip játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. szike21
4. kata_6
5. trinityy
6. Pengusz
7. Toth Anita
8. pepeske
9. spinger
10. tundeemese

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Jonny Backflip
Játék neve: Jonny Backflip
Játék kategóriája: Ügyességi játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: a Jonny Backflip az a radikális motoros játék, amelyre mindannyian vártunk! Indítsd be a motort és adj gázt, hogy Jonny sok trükköt mutasson be és bekaszáljon egy halom pontot. Használd ki a rengeteg fejlesztést a boltban és hajts rá a legmenőbb eredményekre. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 800 x 530
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Jonny Backflip játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!