1 4/5
Ha nem indul a Knight Age Nightmare játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. arenagumi
2. László Rezneki
3. Dzurek Helga
4. Bandee
5. reveszzs
6. geromester
7. papasz84
8. krisztofen
9. Sándor-Ödön Katona
10. Attila Csizmadi

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Knight Age Nightmare
Játék neve: Knight Age Nightmare
Játék kategóriája: Ügyességi játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: a rémálmok életre kelnek a régi sírkertben. Az ősi lovagok megint lovagi tornát rendeznek. Válaszd ki azt a lovagot, akivel vívnál és győzz le mindenki mást a Knight Age Halloweenre készült speciális verziójában. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 715 x 520
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Knight Age Nightmare játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!