1 5/5
Ha nem indul a Knight Age Xmas játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. szike21
4. kata_6
5. trinityy
6. Pengusz
7. Toth Anita
8. pepeske
9. spinger
10. tundeemese

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Knight Age Xmas
Játék neve: Knight Age Xmas
Játék kategóriája: Ügyességi játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: ebben a téli középkori játékban egy lovag bőrébe bújhatsz! Azonban itt nem lovon, hanem rénszarvason, szánon, vagy egyéb karácsonyhoz köthető tárgyon kell neki rontani az ellenségnek és leütni lováról! A győztes csatákért pénzt kapsz melynek köszönhetően jobb rénszarvast és egyéb speciális cuccot tudsz venni, mellyel jobb és erősebb lehetsz! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 700 x 500
A flash játékot unalomuzo.hu flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Knight Age Xmas játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!