1 4/5
Ha nem indul a Mad Bombs játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. szike21
4. kata_6
5. trinityy
6. Pengusz
7. Toth Anita
8. pepeske
9. spinger
10. tundeemese

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Mad Bombs
Játék neve: Mad Bombs
Játék kategóriája: Ügyességi játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: a játék során először egy ágyúból kell elindítanod egy kis bombát! A bombával fel kell robbantanod a pályán lévő csontvázat! Azonban ez a megszokottól annyiban más, hogy a bombát meg kell gyújtanod úgy hogy egy fáklyán áthaladsz! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 700 x 525
A flash játékot jatekok.oldal.info flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Mad Bombs játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!