1 4/5
Ha nem indul a Mad Bombs játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. László Rezneki
2. Dzurek Helga
3. arenagumi
4. Bandee
5. reveszzs
6. geromester
7. papasz84
8. krisztofen
9. Sándor-Ödön Katona
10. Attila Csizmadi

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Mad Bombs
Játék neve: Mad Bombs
Játék kategóriája: Ügyességi játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: a játék során először egy ágyúból kell elindítanod egy kis bombát! A bombával fel kell robbantanod a pályán lévő csontvázat! Azonban ez a megszokottól annyiban más, hogy a bombát meg kell gyújtanod úgy hogy egy fáklyán áthaladsz! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 700 x 525
A flash játékot jatekok.oldal.info flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Mad Bombs játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!