1 4/5
Ha nem indul a No Brakes játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. szike21
4. trinityy
5. Pengusz
6. Toth Anita
7. pepeske
8. spinger
9. irenjano@gmail.com
10. viki0608

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

No Brakes
Játék neve: No Brakes
Játék kategóriája: Ügyességi játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: a No Brakes egy ingyenes, minimalista verseny, melynek egyetlen célja van: Repessz. A rengeteg különböző és kihívást jelentő pálya és a két játékmód kihagyhatatlanná teszi a No Brakes-t! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 650 x 650
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a No Brakes játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!