2 4.5/5
Ha nem indul a Operate Now: Tonsil Surgery játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. trinityy
4. sandireka
5. szike21
6. kata_6
7. fakopacs
8. Pengusz
9. dafne
10. almatom

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Operate Now: Tonsil Surgery
Játék neve: Operate Now: Tonsil Surgery
Játék kategóriája: Ügyességi játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: orvosi ambícióid vannak? Itt a lehetőség! Próbáld ki magad mint sebész. Scottnak problémái vannak a mandulájával. Operáld meg, hogy jobban érezhesse magát utána. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 700 x 510
A flash játékot 85playgames.eval.hwcdn.net flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Operate Now: Tonsil Surgery játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!