Papa Louie 2 - When burger attack

1 4/5
Ha nem indul a Papa Louie 2 - When burger attack játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. szike21
4. kata_6
5. trinityy
6. Pengusz
7. Toth Anita
8. pepeske
9. spinger
10. tundeemese

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Papa Louie 2 - When burger attack
Játék neve: Papa Louie 2 - When burger attack
Játék kategóriája: Ügyességi játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: papa Louie éttermében most ingyenes burger nap van. Ennek köszönhetően egymás után érkeznek az burgerre éhes emberek. A sok vendég között érkezik egy fura alak, aki a borravalók közzé egy fura érmét dob mellyel egy kapu nyílik egy másik világba ahol burgerek támadnak rád. Juss ki ebből a világból. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 700 x 416
A flash játékot www.freememegames.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Papa Louie 2 - When burger attack játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!