Papa Louie 2 - When burger attack

1 4/5
Ha nem indul a Papa Louie 2 - When burger attack játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. Dzurek Helga
2. Bandee
3. László Rezneki
4. arenagumi
5. papasz84
6. krisztofen
7. Sándor-Ödön Katona
8. roody
9. anikosu
10. György Szalai

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Papa Louie 2 - When burger attack
Játék neve: Papa Louie 2 - When burger attack
Játék kategóriája: Ügyességi játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: papa Louie éttermében most ingyenes burger nap van. Ennek köszönhetően egymás után érkeznek az burgerre éhes emberek. A sok vendég között érkezik egy fura alak, aki a borravalók közzé egy fura érmét dob mellyel egy kapu nyílik egy másik világba ahol burgerek támadnak rád. Juss ki ebből a világból. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 700 x 416
A flash játékot www.freememegames.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Papa Louie 2 - When burger attack játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!