1 5/5
Ha nem indul a Papa Louie 2 játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. trinityy
4. kata_6
5. sandireka
6. szike21
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Papa Louie 2
Játék neve: Papa Louie 2
Játék kategóriája: Ügyességi játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: ingyenes a hamburger a mai napon a Papa burgeresében. Marty és Rita épp kiszolgálják a boldog ügyfeleket, mikor egy titokzatos idegen belép az étterembe és egy fura érmét dob a borravalós edénybe. Hirtelen megnyílik egy nyílás, ami behúzza Marty-t, Ritát és ügyfeleit egy fura világba, ahol a burgerek támadnak és a feltétek harapnak! Csapj kanaladdal a zöldségekre, hogy ne álljanak utadba, ugorj ellenségeidre, hogy lebénuljanak és gurítsd le őket lejtőkön és üsd ki mind. Mentsd ki a vendégeket, gyűjts érméket, vörös zsetonokat és juss keresztül biztonságban minden szinten. Játssz most leckéztesd meg a rossz hamburgerek! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 800 x 430
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Papa Louie 2 játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!