1 5/5
Ha nem indul a Papa Louie 2 játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. szike21
4. kata_6
5. trinityy
6. Pengusz
7. Toth Anita
8. pepeske
9. spinger
10. tundeemese

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Papa Louie 2
Játék neve: Papa Louie 2
Játék kategóriája: Ügyességi játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: ingyenes a hamburger a mai napon a Papa burgeresében. Marty és Rita épp kiszolgálják a boldog ügyfeleket, mikor egy titokzatos idegen belép az étterembe és egy fura érmét dob a borravalós edénybe. Hirtelen megnyílik egy nyílás, ami behúzza Marty-t, Ritát és ügyfeleit egy fura világba, ahol a burgerek támadnak és a feltétek harapnak! Csapj kanaladdal a zöldségekre, hogy ne álljanak utadba, ugorj ellenségeidre, hogy lebénuljanak és gurítsd le őket lejtőkön és üsd ki mind. Mentsd ki a vendégeket, gyűjts érméket, vörös zsetonokat és juss keresztül biztonságban minden szinten. Játssz most leckéztesd meg a rossz hamburgerek! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 800 x 430
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Papa Louie 2 játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!