1 4/5
Ha nem indul a Princess Saver játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. szike21
4. kata_6
5. trinityy
6. Pengusz
7. Toth Anita
8. pepeske
9. spinger
10. tundeemese

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Princess Saver
Játék neve: Princess Saver
Játék kategóriája: Ügyességi játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: gonosz sárkány elrabolta a királykisasszonyt! Neked mint hős lovagnak nincs más dolgod mint kiszabadítani! Itt egy kicsit sajátos módon kell pályáról pályára megmenteni! A különlegességet az adja, hogy bombával kell ledöntened a tornyokat, hogy a királykisasszony az öledbe hulljon! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 640 x 480
A flash játékot www8.agame.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Princess Saver játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!