1 4/5
Ha nem indul a Pyro Jump játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. trinityy
4. kata_6
5. sandireka
6. szike21
7. fakopacs
8. Pengusz
9. dafne
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Pyro Jump
Játék neve: Pyro Jump
Játék kategóriája: Ügyességi játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy gyertya láng, aki beleszeretett a papír hercegnőbe. Sajnos a tűz és a papír közötti szerelem nem ér jó véget, de erről Pyro nem tud! Segíts Pyrónak üldözni szerelmét egyik helyről a másikra ugrálva. Gyűjtsd be a mini lángokat csillagokért és fejezz be minden szintet minél gyorsabban. Légy óvatos, és ne ütközz a tüskéknek és ne ess le a pályákról, mert akkor kialszik a láng! Játssz most és csípd el a hercegnőt! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 770 x 480
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Pyro Jump játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!