1 3/5
Ha nem indul a Raft Wars 2 játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. Dzurek Helga
2. Bandee
3. papasz84
4. Sándor-Ödön Katona
5. arenagumi
6. László Rezneki
7. György Szalai
8. Smile40
9. anikosu
10. krisztofen

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Raft Wars 2
Játék neve: Raft Wars 2
Játék kategóriája: Ügyességi játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: a raft wars játék folytatása. A játék története, az hogy Simon és testvére gyémántokat találta egy szigeten és nagyon gazdagok lettek. A gyémántokat elásták egy helyre és elmentek. Mire visszaértek, addigra egy aquaparkot húztak a szigetre. Így a játék célja az aquapark tönkretétele. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 700 x 500
A flash játékot www.addictinggames.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Raft Wars 2 játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!