1 5/5
Ha nem indul a Razor Run játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. trinityy
4. kata_6
5. sandireka
6. szike21
7. fakopacs
8. Pengusz
9. dafne
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Razor Run
Játék neve: Razor Run
Játék kategóriája: Ügyességi játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: száguldj be egy ellenséges bázisra és pusztíts el sok reaktor magot ebben a végtelen rohangálós játékban. Kerülj ki akadályokat, robbanj át lebegő aknákon út közben. Gyűjts be erősítőket, melyek segítenek repülni, és érméket, melyekkel még több fegyvert, fejlesztést, és egyebeket vásárolhatsz! Soha ne hagyd ki a zöld zsetonokat - ha ütközöl, azok segítenek helyreállni, de minden alkalommal magasabb áron. Kezdd el a száguldást - játssz most! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 960 x 510
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Razor Run játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!