1 5/5
Ha nem indul a Rhino Rush Stampede játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. kata_6
4. sandireka
5. szike21
6. trinityy
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Rhino Rush Stampede
Játék neve: Rhino Rush Stampede
Játék kategóriája: Ügyességi játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: hatalmas hősünk visszatért a Rhino Rush Stampede-ben! Fuss ameddig csak tudsz az ugrás és a csapás segítségével. A csapás elpusztítja az akadályokat és erősítőket gyűjt! Szerezz új erősítőket és gyűjts különböző gyümölcsöket, amelyeket elkölthetsz a Sámánnál. Jöhet a Rhino Rush! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 980 x 650
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Rhino Rush Stampede játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!