2 4.5/5
Ha nem indul a Rocket Pets játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. trinityy
4. kata_6
5. sandireka
6. szike21
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Rocket Pets
Játék neve: Rocket Pets
Játék kategóriája: Ügyességi játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: rakétalöveggel és ágyúval ellátott állatok vágnak izgalmas kalandokba. Fedezd fel a csodás bolygót, miközben minél messzebb próbálsz utazni ebben az akciódús pályákra osztott játékban. Szabd testre csodás állataidat, fejleszd cuccaikat és nyomd le saját korábbi rekordod a Rocket Petsben! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 880 x 510
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Rocket Pets játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!