0 0/5
Ha nem indul a Super Mega Balance Party játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. sandireka
4. szike21
5. trinityy
6. kata_6
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Super Mega Balance Party
Játék neve: Super Mega Balance Party
Játék kategóriája: Ügyességi játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: próbáld ki ezt a remek gravitációs játékot, melyben folyamatosan egy adott helyre kell pakolni megadott számú különböző tárgyat. Cél, hogy amikor leraktuk mindent, akkor azok egy adott ideig ne boruljanak le. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 640 x 600
A flash játékot 85playgames.eval.hwcdn.net flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Super Mega Balance Party játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!