1 4/5
Ha nem indul a Tug the Table játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. szike21
4. kata_6
5. trinityy
6. Pengusz
7. Toth Anita
8. pepeske
9. spinger
10. tundeemese

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Tug the Table
Játék neve: Tug the Table
Játék kategóriája: Ügyességi játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: a kötélhúzás trükkösebb lett! Játssz egyedül, vagy egy barátod oldalán és próbáld meg áthúzni ellenfeled a vonalon az asztal huzigálásával. Felelj meg számos olyan kihívásnak, mint például csúszós padlók, dőlő szobák, extra hosszú lábak és fejetlenség! Az nyer, aki ellenfelét 5-ször áthúzza a vonalon. Kész? Akkor húzzuk meg az asztalt! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 980 x 550
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Tug the Table játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!