1 5/5
Ha nem indul a On The Run 3 játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. sandireka
4. szike21
5. trinityy
6. kata_6
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

On The Run 3
Játék neve: On The Run 3
Játék kategóriája: Autós játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: gyors kocsik! Robbanékony akció! Ez az ON THE RUN! Pattanj be és száguldj! A zsaruk a nyomodban vannak - juss el a következő ellenőrző pontig, mielőtt kifutsz az időből! Villantsd meg, milyen jó sofőr vagy: kapd el a többi autó légörvényét, hogy még gyorsabb lehess, hozz létre kombót szuper sebességért! Vágj szabad utat magadnak: gyűjts gyorsítókat, hogy elkerüld a pusztító utat a forgalomban! Hajts stílusosan: saját stílusodban! Válassz autót hatalmas flottából, majd fejlessz, hogy még gyorsabb és erősebb lehess. Figyeld a szállító kamionokat, hogy különleges járművet szerezhess! Bírod a nagykerekűeket? Itt olyan is van. Inkább tankot vezetnél? Nem probléma. Esetleg harci gépekkel? Olyan is van és sok más! Mire vársz? Szállj be, lépj a gázra és induljon az On The Run! TULAJDONSÁGOK Térj ki, törj és ütközz, hogy továbbhaladhass az utcákon! Versenyezz egzotikus helyszíneken, kerüld a rendőrséget és a helikoptereket! Szerezz pusztító erősítőket: gyorsítók, tűzoltó kocsik, repülők és tankok! Fejlessz és oldj fel jobb és gyorsabb autókat! Legyél jobb barátaidnál és törj a globális ranglista élére! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 970 x 645
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a On The Run 3 játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!