13 4.2/5
Ha nem indul a UNO Online játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. sandireka
4. szike21
5. trinityy
6. kata_6
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

UNO Online
Játék neve: UNO Online
Játék kategóriája: Szerencsejátékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: az osztó a játékosoknak kioszt a különböző színű és egytől kilencig számokkal ellátott, valamint az "akció" kártyákból álló kártyapakliból nyolc-nyolc lapot, a maradék kártya az asztal közepére kerül úgy, hogy a legfelső kártya mindenki számára látható legyen. A játékosok körönként egyszerre csak egy lapot tehetnek le: színre színt és számra számot, illetve azonos szimbólumra azonos szimbólumot, illetve, ha akciókártyát tesznek, akkor annak a kártyalapnak az utasításaihoz kell alkalmazkodniuk. Ha egyik lapját sem tudja letenni, akkor húznia kell egy lapot az asztal közepéről. Például: Ha piros kilences fekszik kint, akkor bármilyen színű 9-es, vagy egy tetszőleges számot tartalmazó piros kártya tehető le. Ha a piros 9-esre kék 9-est helyezünk, akkor a következő játékos vagy ismét 9-est helyez le vagy egy tetszőleges, de kék színű kártyát. Ha a játékos nem tud lapot tenni, akkor húznia kell egyet a csomagból és a következő játékosra kerül a sor. Az akciókártyák akkor játszhatók ki, ha a játékosnak nincs több számozott kártyája vagy amikor a játékos ezt szükségesnek ítéli. Ha bármely játékosnak csak két lap van a kezében, mielőtt az egyiket letenné, köteles azt bemondani, hogy "uno", vagy "solo", hogy figyelmeztesse játékostársait. Ennek elmulasztása a kártyajátékban két lap felhúzását vonja maga után. Ha a játékos ismételten sorra kerül, és le tudja tenni az utolsó lapját is, akkor az adott menet véget ér. A "vesztesek" kezében maradt lapok összegének értéke lesz a győztes pontszáma. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 640x480
A flash játékot ogh-www.gamehouse.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a UNO Online játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!